Agentia adLemonade prezenta la Conferinta Google Marketing Live 2019 din San Francisco, USA

Zilele trecute, in San Francisco a avut loc Conferinta Google Marketing Live, eveniment emblematic prin care Google anunta noi produse si servicii pe care le pune la dispozitia marketerilor in 2019 pentru a creste performanta campaniilor pe care le reprezinta.

Agentia de performance marketing adLemonade din Romania a fost prezenta la evenimentul din SUA. Anabela Luca, CEO adLemonade, povesteste cum a fost la Google Marketing Live si ce au aflat nou si interesant participantii la conferinta din San Francisco:

“In primul rand, m-a surprins amploarea evenimentului. Au fost prezenti mii de specialisti din toata lumea si s-au sustinut o multime de prezentari si activari, demo-uri si testari de produse in beta. E impresionant cat de bine a fost organizat si implementat totul”.

In urma conferintei la care a participat, Anabela Luca ofera publicului din Romania pasionat de digital si online un sumar asupra noutatilor cu privire la trendul reclamelor pe Google:

“In perioada urmatoare, vom vedea multe beta-uri in ceea ce priveste noi strategii de licitare, smart bidding pentru noi tipuri de conversii, lansarea unui nou tool de creare de video-uri scurte de promovare pentru advertiseri, dar si noi optiuni de segmentare a audientelor si de customizare a rapoartelor. La acestea se adauga noi formate de reclame , noi medii in care sunt plasate reclamele, precum si o evolutie accelerata a machine learning, care vine la pachet cu campaniile de tip smart”, povesteste CEO-ul adLemonade.

Anabela Luca este entuziasmata de cum arata urmatorul an in materie de digital si crede ca, in perioada urmatoare, vom asista la o transformare a rolului agentiilor de performance din zona tactica inspre cea de strateg si consultant.

“In acest context, agentiile de digital marketing vor trebui sa se reinventeze constant pentru a se adapta la nevoile clientilor si la solutiile digitale disponibile, ba chiar sa le anticipeze”, conclude fondatoarea agentiei adLemonade si, totodata trainer atestat Google.

1 thoughts on “Agentia adLemonade prezenta la Conferinta Google Marketing Live 2019 din San Francisco, USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *