Techsylvania – mai mult decat o Conferinta de tech

Ne place sa fim la curent cu tot ceea ce este nou si nu doar in materie de marketing digital, ca atare luni si marti am raspuns afirmativ invitatiei la Techsylvania.

A 6-a editie a evenimentului a durat 4 zile si a venit cu hackathon, conferinta, workshop-uri, sesiuni Q&A si diverse evenimente satelit.

 

Anabela Luca, CEO-ul adLemonade a tinut un workshop cu titlul “Scale-up Internationally with digital”. In cadrul workshop-ului, participantii au fost foarte incantati sa afle cum isi pot escala afacerea la nivel international, ce pot include in partea de reaserch si mai ales cum aleg sa isi promoveze in online business-ul in domeniul noilor tehnologii.

Sfaturile au fost oferite “la cald” tinand cont de faptul ca adLemonade a fost partener in promovarea evenimentului Techsylvania.

 

O premiera in Romania a fost participarea in cadrul conferintei a lui Tom Mueller, co-fondatorul SpaceX, care a impartasit idei si planuri referitoare la popularea Lunii si a planetei Marte.

Un alt eveniment atractiv in cadrul editiei de anul acesta a fost Startup Avalache – competitia de startup-uri de la Techsylvania care s-a transformat intr-unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie si inovatie, culminand cu un premiu in valoare de 100.000 euro.

Startup-ul castigator este Patch AI din Italia care a dezvoltat o platforma in care pacientii inscrisi in studii clinice pot conversa non-stop cu un robot, acesta transmitand, in mod constant, informatia catre medicul curator. Platforma are atat aplicatie mobila, cat si panel de control pentru medicina si sponsori.

Un alt panel de mentionat a fost acela in care primarul Emil Boc, alaturi de Peter Vesterbacka – co-fondator al EastBay Area si al Angry Birds, Nan Zhou – investitoare in  domeniul tehnologiei la nivel mondial, Claudia Griech – director comercial al E.ON Romania si Jan Ameri – antreprenor in domeniul startuprilor, au discutat despre modul in care vor arata orasele viitorului si cat de importanta este guvernanta colaborativa pentru o buna functionare.

In concluzie, Techsylvania a reusit sa adune speakeri din toate partile lumii in Cluj-Napoca. Cei aproape 3.000 de participanti au asistat la speech-uri despre tehnologie, inovatie, ecosisteme si startup-uri unde au putut participa si la sesiunile acestora de Q&A. Ne-am bucurat sa luam si noi parte la eveniment, felicitari organizatorilor si abia asteptam editia de anul viitor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *