Cand viata iti da lamai, o indulcesti cu o saptamana de lucru remote in Delta Dunarii

Pe scurt? Am lucrat remote din superba Delta Dunarii.

Povestea a inceput acum 4 ani cand am hotarat sa lucram o saptamana de la mare. Apoi am hotarat sa adaugam in peisaj niste natura salbatica si am ales, de aceasta data, Delta Dunarii.

Delta Dunarii este genul acela de loc unde visezi cu ochii deschisi. Doar imagineaza-ti ca esti inconjurat de natura si imediat incepi sa vezi cum zboara un pelican langa barca ta sau cum trece o vidra langa tine – true story.

Lucrul remote ne-a ajutat sa unim echipa si sa ne incarcam cu energie pozitiva. Libertatea alegerii spatiului de lucru pentru cateva zile a fost unul din cele mai mari avantaje. 

Ideile geniale vin in locurile in care te astepti cel mai putin. Cotidianul din spatiul traditional poate descuraja ideile pe termen lung. Astfel ca am hotarat sa schimbam peisajul pentru a ne ajuta sa crestem performanta campaniilor.

 

Stiti culoarea aceea verde de natura sanatoasa? Nu ne-am imaginat ca putem avea in fata ochilor toate nuantele, unele foarte aprinse, altele camuflate, dar atat de patrunzatoare.

 

Lucrul din Delta ne-a ajutat sa reducem timpii morti, sa colaboram mai bine intre noi pentru a duce la bun sfarsit task-urile, dar mai ales sa ne organizam si sa optimizam workflow-ul.

 

Nici nu stii cat de mult ai nevoie sa stai intr-un astfel de loc pana nu ajungi efectiv acolo si realizezi ca unicul zgomot pe care il poti tolera in compania unor Ad-uri este doar cel al pasarilor. 

 

Am avut si elemente care ne impiedicau bunul mers al lucrurilor. Tantarii. Au fost ca lista competitorilor din auction insights, agresivi si mereu dupa tine.

Ce am invatat? De fiecare data cand ne depasim limitele, ne dezvoltam. Iar daca traim aceasta experienta alaturi de echipa, este si mai bine.

 

Una peste alta, ne-a placut! Construirea unei echipe se face cel mai bine in afara biroului. Timpul petrecut impreuna in Delta Dunarii ne-a dat sansa sa ne cunoastem intr-un mod informal si sa cream o legatura puternica intre membrii echipei. Fiecare sfarsit de zi a fost marcat cu un desert specific zonei, un soi de curcubeu pe cerul gurii.  Asa cum fiecare zi la adLemonade se termina cu un curcubeu de conversii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *